11 Ocak 2012 Çarşamba

Xherdan Shaqiri !

Shaqiri konusunda öncelikle kısa bir bilgi..

Shaqiri konusunda oluşan bilgi karmaşasını 3 gün önce ki yazımızda belirtmiştik. Gelen bilgilerin çokluğu
üzerine her an bir yazı yazmak yerine Shaqiri için son yazıyı yazma kararı aldık.Bu yazı için bekleyen tüm taraftarlara beklentilerini karşılamak yazdık. Neyse uzatmayalım. Gelinen son Durum | Xherdan Shaqiri konusunda Galatasaray ile Basel kulüpleri mutabakata varmıştır. Oyuncu ile ilgili bir sorun da söz konusu değildir. Ancak altını çizerek söylemek gerekirse henüz bir imza atılmış değildir. Tekrar etmek gerekirse imzalar atılmış değil. Ancak son dakika bir sürprizi yaşanmadığı takdirde Shaqiri Galatasaray forması giyecektir. Beni şimdiye kadar takip edip destek olan herkese teşekkürler. Bu ana kadar verdiğimiz 13 ismin 11'i imzayı atmıştı. Bu gelenek umarım ki sürmeye devam eder.

10 Ekim 1991 doğumlu Arnavut kökenli İsviçre'li futbolcu. Kariyerine şuan da oynadığı takım olan Basel'de başlayan Shaqiri ilk olarak çıkışını geçen senelerde düzenlenen gençler şampiyonasında yaptı ve kısa bür süre sonra İsviçre milli takımına kadar yükseldi.

 Bu sene Basel'in Şampiyonlar Liginde Manchester United'inde bulunduğu gruptan çıkmasının en önemli faktörlerindendi Shaqiri. Kısa boylu olmasına rağmen inanılmaz güçlü yapısı, yere sağlam basıyor olması, sürekli dikine oynamayı düşünmesi, hızı, tekniği, uzaktan attığı sert şutlar ile bugün mevkisinde yıldız olabilecek ilk isimler arasında en önde yer alıyor. Tam bir hücum oyuncusu olan Shaqiri ileride hemen hemen her mevkide görev alabilecek bir oyuncu. Bu sene 18 maçta 4 gol 2 asist ile oynuyor.




Not: İmza atılmadan hiç bir transfer kesin değildir. !

6 yorum:

  1. Umarım herşey yolunda gider ve kanatlardaki problemlerimizi halledebiliriz. xherdan'ın hiç bir maçını canlı izlemedim ama beğeneni çok. umarım iyi bir transfer olur (tabi olursa)

    YanıtlaSil
  2. bizi bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.
    inş. shaqiri transferi olur ve hepimiz mutlu oluruz.

    YanıtlaSil
  3. tşk ederiz paylaştığın bilgiler için inşallah en kısa sürede shaqiri galatasarayda yazarsın
    bu arada yiğit gökoğlanı almışız hayırlı olur inş.
    son sorum genc forvet konusunda gelişme varmı editörüm....

    YanıtlaSil
  4. Allah sizden razi olsun.
    Galatasaray´imiza yararli bir futbolcu olur insallah gelirse....

    YanıtlaSil
  5. İnşallah bir an önce aramıza katılırda,daha etkili oluruz.Cok yetenekli yaa:)

    YanıtlaSil