8 Ocak 2013 Salı

Devre Arası Transfer Dedikoduları..


Bu başlık altında transfer hakkında ki haberleri,dedikoduları ve beklentilerinizi yazabilirsiniz.

89 yorum:

  1. Sen yazsan daha iyi gibi .. :D

    YanıtlaSil
  2. ...
    Başlık çok güzelde yazarın kaleminden dökülseydi birkaç dedikodu daha kolay olurdu yazmak.
    Havanda su dövmek yoksa yaptığımız...

    YanıtlaSil
  3. Esasen 10 numara için transferin çokta gerektiğini düşünmüyorum. Sol bek mevkii için Carlinhos'u alabilirsek bence büyük iş başarmış oluruz. Bir de olabiliyorsa Alper Potuk.

    Bu 2 transfer gerçekleşirse, bence başka bir transfer olmasa da olur. :)

    YanıtlaSil
  4. haber yok ki neyi yorumlayalım:)

    YanıtlaSil
  5. İtalya'dan bir stoper olabilir diyorlar , ofansif orta saha da o ülkeden gelebilirmiş ama gelmeye de bilirmiş kardeşim :)

    YanıtlaSil
  6. Burada ki amaç ; beraber eskisi gibi(ilk transfer sezonun'da) güzel bir ortam yaratıp arada sizlere bilgiler verebilmek. Böylece kemik takipçilerime ulaşmış olacağım. Şimdiye kadar birçok site,forum,gazete,radyo vs gibi yayın organları kaynak göstermeden buradan ve benden bilgi alarak , kendi haberleri gibi verdi. Bir teşekkürü bile borç bildiler. Bu nedenle böylece kendi içimizde konuşmuş olacağız bir nebze de olsa.

    YanıtlaSil
  7. Haberler sende.Beklentiye gelince solbek+10 numara almak için uğraşırız.İnşallah son dakika kalitesiz bir adam gelmez.Beklentim tamamen bu yönde.

    YanıtlaSil
  8. Bu arada "adsız" takipçiler lütfen izleyici olarak yazalım yada en alta ismimizi yazalım. Kiminle konuştuğumu bileyim en azından. :)

    YanıtlaSil
  9. Sol bek şart oğlu şart,maçlarımıza bakıldığında 10 numarada şart gibi gözüküyor gerçekten yaratıcılık yönünden eksiğiz malesef Bernard ismi geçiyordu sonra olmayacak felan dendi yetenek filan mükemmel ama fizik dur bi dakika dedirtiyor cidden insana brezilya ligini uygun olabilir ancak acaba bizim ligimiz gibi sertlikte dozaj aşan bir lige acaba gider mi diyor insan zaten alabileceğimizide düşünmüyorum.. :) yerli oyunculara gelince Alper bence kesinlikle alınmalı hele ki seneye yabancı sınırının 5e inmesi söz konusu iken aynı şekilde Kerim.. Biraz ışık gördüğümüz her yerli oyuncuyu kapmaya çalışmalıyız bence zira yerli pazarı iyice kızışacak 1-2 seneye..

    YanıtlaSil
  10. Başkanın italyaya gitmesi boşuna değildir.Var dimi altında bi bit yeniği ? :)

    YanıtlaSil
  11. Abdurrahman K.8 Ocak 2013 02:06

    Beklentimiz en az iki oyuncu alınması.Sol bek elzem gibi duruyor.Bir tanede hücum oyuncusu alınmalı.Isim verirsek sola Carlinhos,Hücumcu olarak Bernard gibi bir oyuncu.Ben Sneijder taraftarı değilim.Gelirse tabiki sevinirim.Ama alacağı parayla biz yeni Sneijderler alırız bence.Bide ekstra Kerim Frei,süper olur.Sevgiler saygılar....

    YanıtlaSil
  12. Aslına bakarsanız biz taraftarlar sürekli kulübün menfaatlerini düşünmeden transfer istiyoruz fakat işin aslı aslında öyle değil.Transfer işi zor zanaat bu işin uzmanları için o nedenle ince eleyip sık dokumak gerekiyor özelliklede Fatih Terim gibi bir hocamın var ise.. Ha kimleri isterim ben takımda en fazla 2 flaş ismin geri kalanın genç ve iş yapan futbolcuların olması kanısındayım ve hep öyle istedim ama maalesef genelde yönetim taraftar baskısına yenik düşüyor bazen buda maalesef kulübe zarar veriyor.

    YanıtlaSil
  13. İtalya'ya herhalde boşuna gidilmedi. :)

    YanıtlaSil
  14. başkan italyadaymış heberler geçildi.. italyadan stoper iyidir:P mexes sinerjisi mi yapsak. can...

    YanıtlaSil
  15. Abdurrahman K.8 Ocak 2013 02:11

    Bu gece Italya istihbaratı alacağız sanırım...

    YanıtlaSil
  16. @Nurettin Toska ; Değerli düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Yazdıklarınızın büyük bir kısmına katılıyorum ancak şunu ekleyebilirim ; Fatih Hoca artık eskiye oranla daha çok isim yapmış isimleri istiyor. Bu sayı 2 değil 3-4 olabilir yani.

    YanıtlaSil
  17. sol bek için yedek olabilecek biri yeterli olur bence. riera orda canavarlastı artık:) alanya maçında solbeke gecti çıldırdı yine..

    YanıtlaSil
  18. Sayı ve boyu önemli değil işlevi önemli :D
    Bu da nasıl özlü bir sözse nereye kullansan oluyor.
    Şu saatler belki sıcak saatlerdir.
    Belki paket yapılıyordur...
    Yarın başkan döndüğünde bu gidişlerin bir anlamı olmalı...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle arkadaşlar ben transfer toplantılarında yer alan bir kimse değilim. Bunu yapacak bir insan yok zaten. Size şu an bunu duydum falan diye anlatanları kafanızdan eleyin önce. Toplantıları öğrenebilecek hiçbir insan yok. Tabii transfer görüşmesini yapan yöneticiler ve menajerler hariç. Fatih Hoca bile arayla haberdar edilirken toplantılardan bilgi alan duyumcuların olması gerçekten komedi. Bunu öncelikle aşalım.

      Sil
  19. transfer edilceklerin sayısı mı 3-4 olabilir? Erkam.

    YanıtlaSil
  20. Abdurrahman K.8 Ocak 2013 02:17

    Isim vermeyecegini biliyoruz ama en azından hocanın istediği oyuncular hakkında ipuçları versen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoca kendi bunu açıkladı zaten. Üzerinden para kazanabileceğimiz oyuncu modeli dedi. Buradan çıkarım yapmak kolay ve 2 şık kalıyor.

      1.Genç
      2.Büyük bir isim olacak ki parası çıkacak.

      2.şık daha az ihtimal tabii.

      Sil
    2. Abdurrahman K.8 Ocak 2013 02:25

      96-00 dönemi gençleştirme yapılamamıştı...Fatih Hoca bu sefer bu konunun üzerine gider diye düşünüyorum...Frei gibi Alper gibi Bernard gibi isimler bu açıdan çok önemli bence...

      Sil
  21. editörüm , transfer hakkında bir sürü isim geçiyor . hangisine inanacağız onu şaşırdık :) senin tekrardan blogda böyle bir başlık açman çok iyi oldu bence burda daha fazla bilgi alıyoruz . senin bizleri bilgilendirmesini istiyoruz . en çok ismi geçen oyuncular , alper potuk , carlinhos . sneijder için bugün baya bi haber yapıldı başkan italya ya gitti diye . acaba senin sneijder için düşüncelerin neler ? yani alabilir miyiz ya da gelir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşüncelerin için teşekkür ederim. Ancak benim eskisi gibi isim vermem,işaret etmem pek kolay değil. Çünkü artık kulüp tarafından da takip ediliyorum ve kulüp için resmi olmasa da çalışıyorum. Bu nedenle sadece arada ufak ipucular ve yönlendirmeler yaparım. TAbii arada sizlere bilgi vereceğim ancak eskisi bu gelecek demem maalesef çok zor. Umarım anlayışla karşılarsınız.

      Yoksa bende efsanevi günlerimi özledim. :)

      Sil
    2. tabi ki de anlayışla karşılıyoruz . çünkü sizde bizi bilgilendirmek istersiniz ama bazı nedenlerden dolayı olmuyor . inşallah verdiğiniz ipuclarıyla , yönlendirmelerle aklımızdaki soru işaretleri kalkar . belki kalkmaz daha da artabilir :)
      efsanevi günleri özledik baya :)

      Sil
  22. milanın bu yeteneksizleri gelmez umarım. antonini vemesbah falan..

    YanıtlaSil
  23. Şimdi sizlerden 2 ricam olacak..

    1.Bloga izleyici olarak katılmak. Oda sağ alt tarafta kolay bir şekilde oluyor.

    2.Sadece bu başlığa değil diğer başlığa da ilgi göstermeniz.

    YanıtlaSil
  24. Bu gecenin hatrına ufak çıkan isimler hakkında bir şeyler söyleyeyim.

    1. Kerim Frei : Geçen seneden beri takip edilen ve istenen bir isim.Bir şekilde takıma katılacağını düşünüyorum.(Fikir.)Bu devre arası olmazsa yazın olur bence.

    2.Alper ismini zaten yazın yazmıştık. ES-ES UEFA'ya katılmasaydı gelmişti şu an. Terim bu adamı 3 yıldır takip ediyor. Yani Alper daha parlamadan , Terim onu takip ediyordu.(ettiriyordu.)

    3.Carlinhos : Yazın scouting önerilerinde bu ismi ilk yazan olmuştum zaten. Tafo'nun onayı ile takibe alınan bir isimdi. Ve bitmiş gibiydi yazın. Sonra Ujfa sakatlandı ve KAKA muhabbeti olunca olmadı. Şimdi de istediğimiz doğru.

    YanıtlaSil
  25. Abdurrahman K.8 Ocak 2013 02:38

    Yaz transfer dönemi çok hareketli geçecek gibi duruyor.Inşaallah genç yetenekleri herkesden önce kapariz...Bilgiler için sagolasin...

    YanıtlaSil
  26. yazın bitcek gibi olan adamı almak zor olmasa dicem de. araya brezilya kadrosuna seçilme girdi:(

    YanıtlaSil
  27. Abdurrahman K.8 Ocak 2013 02:52

    Bu arada Fluminense Lyon'dan sol bek Fabio Monzonu kiralıyormuş...Carlinhos adım adım yaklaşıyor beyler...

    YanıtlaSil
  28. stoperde ve sol bekteki sıkıntımız açık. ayrıca kapanan takımlara karşı kilidi açabilecek tarzda 10 numaraoyuncu eksikliğimizde var.
    -stoperin türk tercih edilmesi en mantıklı seçenek gibi duruyor benim aklıma gelen serdar taşçı - ömer toprak - serdar aziz var takip ettiğimiz kadarıyla da bu oyuncuların bonservisleri 6-7 m dan aşağı değil. (kolo toure olabilirse süper olur)
    -10 numaraya yapılacak transfer için de sneijder ismi biraz külfetli olsa da en mantıklı seçenek gibi duruyor ( gerek şampiyonlar liginde oynayabilmesi gerek transfer olmak istemesi vs.)
    -sol bek tercihini de ikna edebilirsek carlinhos muhteşem olur o olmazsa razvan rat - kolarov gibi tecrübeleriyle takıma katkı sağlayabilecek isimler olabilir.
    - bonus olarak kerim frei - tolga ciğerci - emre can gibi gelecek vaadeden türk oyuncular da kadroya katılabilirse gelecek yıllarda yabancı sayısında sıkıntı yaşamayız.

    YanıtlaSil
  29. ya aslında kolorova yüklensek gelir mi acaba:))

    YanıtlaSil
  30. Bakalım yarın bize ne gösterecek ? Herkese iyi geceler. Ben yokken de siz varsınız burada. :)

    YanıtlaSil
  31. Kaleci:Muslerayi Sezon Sonu Satarsak Kesinlikle Ya Onur Yada Sinan Bolat Not:Yabanci Sayisi Icin
    Defans:Stopere Ömer Toprak Yada Serdar Tasci Diger Türk Oyuncular Avrupada Tecrübe Yok
    Sol Defans Ashly Cole,Adriano,Carlisinho
    Orta Saha: Bence Alpere Gerek Yok YEKTA Var,10 Istiyorsak Gökhan Inler Süper Olur Türk Statüsündede Oynuyor Adam Muhtesem.
    Forvet: Bu Sene Forvet Ila Gerekmiyor Alirsak Afrikali Bir Futbolcu Nonda Gibi:))

    YanıtlaSil
  32. Kaleci:Muslerayi Sezon Sonu Satarsak Kesinlikle Ya Onur Yada Sinan Bolat Not:Yabanci Sayisi Icin
    Defans:Stopere Ömer Toprak Yada Serdar Tasci Diger Türk Oyuncular Avrupada Tecrübe Yok
    Sol Defans Ashly Cole,Adriano,Carlisinho
    Orta Saha: Bence Alpere Gerek Yok YEKTA Var,10 Istiyorsak Gökhan Inler Süper Olur Türk Statüsündede Oynuyor Adam Muhtesem.
    Forvet: Bu Sene Forvet Ila Gerekmiyor Alirsak Afrikali Bir Futbolcu Nonda Gibi:))

    YanıtlaSil
  33. Kerim Freiyi Unutum Cok Buyük Bi Transfer Olur

    YanıtlaSil
  34. Not:Yabanci Sayisini Unutmayalim Arkadaslar

    Kaleci:Muslerayi Sezon Sonu Satarsak Kesinlikle Ya Onur Yada Sinan Bolat
    Defans:Stopere Ömer Toprak Yada Serdar Tasci Diger Türk Oyuncular Avrupada Tecrübe Yok Yabanci Alirsak Felipe Santanadada Iyi 96 00 Romanya Oyuncular Bukez Brezilya
    Sol Defans Ashly Cole,Adriano,Carlisinho
    Orta Saha: Bence Alpere Gerek Yok YEKTA Var,10 Istiyorsak Gökhan Inler Süper Olur Türk Statüsündede Oynuyor Adam Muhtesem.Bide Kerim Frei Kesinlikle
    Forvet: Bu Sene Forvet Ila Gerekmiyor Alirsak Afrikali Bir Futbolcu Nonda Gibi:))

    YanıtlaSil
  35. Galatasarayda tranfer sniejder kak ile baslar.ne kadar kazma adam varsa onlada biter çünkü malesef galata sarayı yıllardır takib ederiz gsnin işine yaracak bile olsa bir trasfere 12-13 mio verecek parası yok veremez bu hep böle olacak;Oysa cl de eline bir fırsat geçmiş yarı finale bile gide bilir ama malese ft tatikte bir vizyona sahip ama transferde bir vizyonu yok.

    YanıtlaSil
  36. maçı bekler gibi bekliyoruz bugünkü başkanın programını artık bir iki tüyo verir başkanımız emre şenyüz

    YanıtlaSil
  37. İzlenimlerim Carlinhos'un bittiği ama onun yerine sol bek de oynayabilen stoper Bocchetti için de görüşülüyormuş gibi görünüyor.İkisinin birlikte alınması hoşuma gider ama yabancı sınırlaması dolayısıyla hiç sanmıyorum.Sneijder konusunda , istediği paraları verirsek gelir diye düşünüyorum,bize bağlı bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burda tahminimde mevki olarak yanılmışım.Başkanın açıklaması beni doğrulamış ama sol açık mevkisi için bekletiliyormuş meğer.

      Sil
  38. sneijder keşke gelse :) sizce gelir mi ? gelmiyeceğini bile bile bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  39. GSTV'de yayınlanan programda başkan gerçekten de çok açık sözlüydü. Transfer konusundaki başkanın sözlerinden Sneijder için İnter ile herhangi bir sorun olmayacağını anladık. Ancak, oyuncu nasıl bir yaklaşım sergileyecek merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  40. hazır başkan sneijder konusunu paylaşmışken sizden de biraz bilgi ya da ipucu istiyoruz . yani size göre sneijder bize gelir mi ? bir de ntvspor , sneijder ve interle her konuda anlaşıldı ve cuma günü istanbul da olması bekleniyor diye açıklma ypıldı . sizce bunun doğruluk payı nedir ?

    YanıtlaSil
  41. İnter ile anlaşıldığı doğru ama bu prensipte bir anlaşma. Yani bize zorluk çıkartmayacaklar. İkna olursa Sneijder gelir ancak ilk 2 teklifimiz reddedildi. Bugün bir teklif daha sunulacak yada sunuldu bile.

    YanıtlaSil
  42. öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkürler . inşallah bu transfer olur . çünkü bize böyle bir futbolcu lazım yani fark yaratacak bir futbolcu . sneijder bunlardan biri inşallah gelir .

    YanıtlaSil
  43. Yani sözün özü bu transfer bize yakın olcak gibi tabi geçen sene ki son dakikada ki olmadılar gibi olmazsa...

    YanıtlaSil
  44. peki bu teklifler ne seviyede? ne teklif ediyoruz..

    YanıtlaSil
  45. Arkadaşlar teklifler gayet uygun ve en yüksek parayı biz veriyoruz. Bir Rus kulübü devreye girecek diye bilgi aldım.(arkadaştan) Eğer girmezse şu ana kadar en yüksek teklif bizden.

    YanıtlaSil
  46. zenittir o rus kulubü diğerlerinin bütçeyle savaşırız da zenite güç yetmez.. inşallah devreye girmez..

    YanıtlaSil
  47. ruslar bir oyuncuya da bulaşmasınlar ya her futbolcuda bir rus kulubü peşinde oluyo :D

    YanıtlaSil
  48. Hadi hayirlisi. Askin iyiki varsin :)

    YanıtlaSil
  49. Rus kulüplerine gitmeyeceğini düşünüyorum.
    Yada öyle istiyorum.
    Ama her yaz tatile buraya gelen adamı istediği ücreti verirsen burayı tercih eder diye düşünüyorum...

    YanıtlaSil
  50. Duman Karatas8 Ocak 2013 19:05

    Menajeri sampiyonlar liginde oynayan bir takima gidecek demisti...ruslardanda kimse kalmadi bildigim kadariyla...insallah diyorum :)
    Sneijderin istdeigi ile bizim önerdigmizin arasinda baya fark varmi?

    YanıtlaSil
  51. kap açıklamasını nasıl yorumlamak lazım acaba ceza yememek için mi yoksa bitti olarak mı ?
    emre şenyüz

    YanıtlaSil
  52. bence de abi kap a açıklama yapıldı ama ceza için mi yoksa birşeyler var mı gerçekten ?

    YanıtlaSil
  53. kapa bildirim ceza yememek için mi yoksa birşeyler gerçekten var mı yani iş bitme noktasına geldi de mi bildirildi ?

    YanıtlaSil
  54. Arkadaşlar hem başkan açıkladığı için bildiirm yaptıldı hemde gelişmeler olumlu diye. ancak daha tam olarak bitmedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. abi başkanın sabah sneijder ile ilgili olan açıklamalarıyla yani sadece görüştük dedi . şimdi ise kapa bildirildi . bu geçen süre zarfında bir gelişme oldu da mı kapa bildirildi yoksa sabah ki açıklamalar için mi bildirim yapıldı ?

      Sil
  55. Hayırlısı olsun reyizler.

    YanıtlaSil
  56. Hayırlısı olsun reyizler.

    YanıtlaSil
  57. kulup ile anlasılsa bile oyuncu ile anlaşılamaz yatar.

    YanıtlaSil
  58. FossaGialloRosso,

    Tam olarak bitmediği konusunda doğru söylüyorsunuz lakin başkan zikretti diye olduğunu da zannetmiyorum. Eğer öyle olsaydı başkan Chadli ve Carlinhos isimlerinide telaffuz etti. Onlarıda bildirmemiz gerekirdi...

    YanıtlaSil
  59. sadece ceza için olsa chadli ve carlinhosta olurdu zaten

    emre şenyüz

    YanıtlaSil
  60. Duman Karatas8 Ocak 2013 19:33

    Yani bugünkü teklif kabul edildimi? Yani is sadece aileyi iknayami kaldi? :)

    YanıtlaSil
  61. Arkadşlar ben ne zaman boşuna bir bilgi verdim. İtalya diye tweet attığımda da İnter ile görüşmeler olumluydu zaten. Sneijder için şu an en iyi seçimiz. Ama imza atılmadan bitmemiştir. Adam tamam demedi henüz.

    YanıtlaSil
  62. Sneijder'e yaptığımız teklif hakkında bilgi var mı peki? 6 milyona yakın birşey mi?

    YanıtlaSil
  63. yerli takviyesi düşünülüyo mu?

    YanıtlaSil
  64. Sneijder'in aklında biz yokuz normalde ama başka teklifler gelmediği için bizide ciddi olarak düşünmeye başladı artık diyebilir miyiz yani?

    YanıtlaSil
  65. İnşallah bu transfer biter ve peşinden de Carlinhos transfer edilirse GSSTORE a doğru koşuya başlıyorum.

    YanıtlaSil
  66. abi fatih terim genç bir oyuncu istiyordu . gerçekten sneijderi istiyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. adam 28 yasında üst düzey 3-4 sene oynar geri dönüşü bonservis olarak olmaz ama oyun olarak terimin istediği seviyede olur bence

      Sil
    2. usta bizi çagırmışsın
      emre şenyüz

      Sil
  67. Bence ceza yememek için Carlinhos ta bildirilmeliydi. Birkaç güne o da gelecektir. Hocanın 10 numarası Diego idi ve ondada hazır bekliyoruz diye biliyorum, hocayı nasıl ikna ettiler merak ettim. Kerim Frei ile ilgili protokol sezon ortasına çekilebilirmi Aşkın. Bir de Halil Ünal taraftar baskısından korkmayı bıraksa da Alper de açıklansa diyorum.

    YanıtlaSil
  68. Sneijderin alternatifi aslında hocanın ilk isteğiydi diye biliyorum ve ondada hiçbir pürüz yok, hocayı nasıl ikna ettiler merak ettim. Adadaki protokol sezon ortasına alınabilr mi sence. Bir de taraftarından çekinenin kaygıları bitse de yerli orta saha da açıklansa. Carlinhos ta kapa bildirilseydi ceza gelecek kampa gelince bence

    YanıtlaSil
  69. Munise Evci burda :) daima takibindeyim Askin.

    YanıtlaSil
  70. Abdurrahman K.9 Ocak 2013 01:24

    Ilk kez bu kaliteye ulaşmış bir oyuncu 28 yaşında geliyor...Bence olağanüstü bir transfer olur...

    YanıtlaSil
  71. gelişme var mı olumlu veya olumsuz ??
    emre şenyüz

    YanıtlaSil
  72. Sneijder tarafında hala bir cevap yok sanırım. Umarım bu saatten sonra gene KAP'tan dönmeyiz... :(

    YanıtlaSil
  73. Gencler nasil gidiyor nöbet ? :)

    Cihan Serbetcioglu

    YanıtlaSil
  74. carlinhos konusu kapanmadı dimi aşkın ?

    YanıtlaSil
  75. türkler sene sonuna mı kaldı acaba ?

    emre şenyüz

    YanıtlaSil
  76. Dün bir yerde Wellington Nem haberleri cikti ve bugün Rodriguez ismi basina yansidi. Hocaamizin listesindenmi bu futbolcular?

    Hakan

    YanıtlaSil